Hvad er formålet?

It has been a while..

Sidst jeg skrev her på bloggen GLÆDEDE jeg mig ubeskriveligt til endelig at få mine solstråler hjem efter 2 ugers ferie med deres far, var positiv omkring mit arbejdsliv og optaget af min yoga praksis. I dag glæder jeg mig også til mine solstråler kommer hjem efter de ”normale” 5 dage hos deres far, er stadig optimistisk omkring mit arbejdsliv og utrolig glad for min yoga/meditation. Måske blev det at blogge om ”dette og hint” i mit hverdagsliv lige pludselige en smule navlebeskuende og jeg fandt energi andre steder. Måske kunne jeg ikke rigtig se nogen mening med det… overvejede om ikke tiden skulle bruges på noget som var mere værdiskabende.. var vist på et tidspunkt ude i at overveje at være lektiecoach for anbragte børn, men måtte så alligevel sande at det nok er for ambitiøst endnu med 3 relativt små drenge. Nu er jeg i gange med en uddannelse, hvor jeg i første omgang skal lære om sociale medier og kan så faktisk bruge energi på at lære om noget som interesserer mig og som forhåbentlig skabe værdi både arbejdsmæssigt og privat.

Hvad er formålet?

Tror nok jeg ”for lidt vild” i det at blogge. Hvad var/er formålet? Afløb for ”tankemylder” og sjove oplevelser ? Er det tilstrækkeligt ? Vel egentlig kun noget jeg selv kan svare på J Hvad er succeskriteriet for en blog som denne? Hvad er min ambition? Hvor meget tid vil jeg investere i det? Hvor tit skal den opdateres? Hvad definerer en god blog? X antal følgere? Specifikt emne? Skulle jeg hellere fokusere på et specifikt emne, som f.eks. yoga?? Føler jeg mig tilstrækkelig vidende til det? Er det helt fint med en hygge-blog om stort og småt? Selv har jeg i perioder læst lidt med på et par enkelte og det har jo blot været en pause i hverdagen i stil med at læse et ugeblad eller lign. Anyway, jeg føler et behov for at besvare nogle af disse spørgsmål, hvis morfilosoferer.dk skal leve videre. Måske jeg kan bruge mit studie til det?

Hvo intet vover….

Hvad der oprindelig er tænkt som mit eget lille hverdags-filosofiske frirum bliver nu delt med andre med interesse for sociale medier. En smule skræmmende….”Hvo intet vover, intet vinder..” måske er det slet ikke så farligt og måske kan det faktisk vise sig at være udbytterigt, hvem ved?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s