Når jeg har sovet 2 gange mere kommer mine solstråler hjem…

Sommer 2015, bloggen har mærkeligt nok ligget stille bl.a. på grund af frustration over små funktionaliteter, jeg ikke helt kunne få til at virke. Nu er jeg her igen…

Livet er fantstisk i stort og småt, jeg vidste ikke hvad dette skulle bringe og ved det egentlig fortsat ikke..tænker det kan være en legeplads til at dele tanker og lære lidt om blogmediets muligheder i praksis som jeg måske kan anvende i mit arbejdsliv. Fra den mere fokuserede tankegang i forhold til arbejdslivet valgte jeg på et tidspunkt at lade de mange nedskrevne tanker ligge og tro på at min yoga og meditation kunne vise vejen, -jeg tror det ér dét, der har flyttet ting..Var helt befriende at lade den målrettede, handlingsorienterede tankegang hvile over en periode og tro på at livet viste mig vejen.

Fra periodevis kedsomhed i arbejdslivet er jeg p.t. langt mere optimistisk og ser gode udviklingsmuligheder. Rigtig rart, da jeg fortsat har rigtig meget lyst til at nyde mine solstråler mest muligt og samtidig være glad i mit arbejdsliv.

MIn yoga betyder rigtig meget for mig og jeg håber over tid at få mere af det i mit liv. Når tid og økonomi tillader det vil jeg gerne dygtiggøre mig med et 2 årigt uddannelsesforløb hos min favoritunderviser. Pt. finder jeg ro ved at tænke at det jo ikke gør noget at jeg først begynder på det når jeg er 47 og gældfri. Igen giver det mig ro at vide, at pt prioriterer jeg i videst muligt omfang mine solstråler på snart 6, 7 og 9. De er kun hos mig i 60 pct. af tiden, så det føles rigtigt. Yogaen løber ingen steder, den er mit frirum, mit udviklingsværktøj og min støtte i op og nedture og øger min evne til at være i det der er lige her og nu.

Det er ikke helt lige her og nu, MEN når jeg har sovet 2 gange mere at mine solstråler kommer hjem efter 14 dages ferie hos far. Glæder mig! Så bliver mit hjerte helt igen! Har nydt den luksus det er, at have 14 dage uden, i sædvanlig stil forsøgt at bruge tiden på veninder, kæreste og lidt mere arbejde samt læsning og motion, ting som ikke er helt så nemme når der er 3 drenge i huset og ting som lader mine batterier op. Undervejs havde jeg ondt i mave og hjerte ind til både krop og sind accepterede tingenes tilstand. Yoga hjalp mig der hen… ❤ ❤ ❤

Sommeren har bragt gode 14 dage med drengeferie, arbejde og musik på Roskilde Festival, middag med kæreste og veninder samt mere musik. Gode stunder. Nu savner jeg tid med mine forældre, vil forsøge at få det inden drengene kommer søndag.

Pas på det smukke liv udenpå og indeni!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s